Στα ιατρεία δημιουργήσαμε μια χαλαρωτική και ευχάριστη ατμόσφαιρα κατά την αναμονή των επισκεπτών μας. Φροντίσαμε η κάθε γυναίκα να τυγχάνει της καλύτερης φροντίδας στο πλήρως εξοπλισμένο και τεχνολογικά άρτια καταρτισμένο εξεταστήριο.

Υπερσύγχρονος υπερηχοτομογράφος

Τα ιατρεία διαθέτουν υπερσύγχρονους υπερηχοτομογράφους Voluson E6 και S8 της General Electric με ειδικές προδιαγραφές και προγράμματα (π.χ.τρισδιάστατη απεικόνιση 3D/4D και HD-live) για τέλεση μαευτικών και γυναικολογικών υπερηχογραφημάτων.

Υπερσύγχρονο κολποσκόπιο

Τα ιατρεία είναι εξοπλισμένα με υπερσύγχρονο κολποσκόπιο όπως το κολποσκόπιο Ecleris που εγγυάται υψηλής ποιότητας εικόνας κατά την κολποσκόπηση.

Κλινική εμπειρία

Η ιατρός διαθέτει την κλινική εμπειρία να χειρίζεται με δεξιοτεχνία τα πιο εξελιγμένα μηχανήματα υπερήχων, εξηγώντας λεπτομερώς στην ασθενή τα ευρήματα του υπερήχου κατά τη διάρκεια της εξέτασης. Η ενημέρωση και επεξήγηση ενθαρρύνει την ασθενή να συμμετέχει στην όλη διαδικασία, να εκφράζει τις απορίες της και να παίρνει τις κατάλληλες απαντήσεις για την αποτελεσματική αντιμετώπιση και αγωγή κάθε είδους περιστατικού.